maj, 2020

fre15maj20:0021:30BENJAMIN KOPPEL JAZZGALLA HYLDER STEVIE WONDER 70 ÅR 20.00-21.30 KategoriKoncert

Event detaljer

BENJAMIN KOPPEL JAZZGALLA HYLDER STEVIE WONDER 70 ÅR
featuring: Erann DD, Patrick Dorgan, Marie Carmen Koppel og Kaya Brüel

bandet består af
Søren Bebe – piano
Jesper Bodilsen – kontrabas
Zoltan Czörsz – trommer
samt kapelmester Benjamin Koppel – saxofon

Onsdag d 13. maj 2020 fylder legenden Stevie Wonder 70 år. Og intet kunne derfor være mere nærliggende end at sende den store mester en kærlig hyldest over atlanten.
så derfor gør Benjamin Koppel Jazz Galla det igen!
Succes’en fortsætter og denne gang fejrer Koppel & ko. den måske mest ikoniske soulsanger og komponist, Stevie Wonders 70 års fødselsdag.
Med udødelige klassikere som Isn’t she lovely, Happy Birthday og I Wish,har Stevie Wonder, der har solgt mere end 100 millioner plader, givet os en sangskat, der er blandt de mest spillede og elskede. Og nu har Benjamin Koppel så inviteret fire gode venner, nogle af landets største stemmer og mest elskede sangere; Erann DD, Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel og Patrick Dorgan til at fortolke alle de store ballader og power soulhits i nye jazzede arrangementer.
Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende og anerkendte jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at om-arrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist –og denne gang bliver ingen undtagelse.
Med Stevie Wonders sange i jazzregi med fire af landets største stemmer og Danmarks førende saxofonsolist er der lagt op til en musikalsk fest af de sjældne.

Koncerten foregår på P Scenen i Aarhus fredag d. 15. maj kl 20

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Fredag) 20:00 - 21:30

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X