juni, 2020

lør20jun20:3021:30Comedy - Nikolaj Stokholm, Mark Le Fêvre & Kasper Gross 20.30-21.30 KategoriComedy

Event detaljer

Det bliver skarpt og helt igennem forrygende, når du lørdag den 20. juni ved 2 eksklusive shows kan være i selskab med Nikolaj Stokholm, Mark lê Fevre og Kasper Gross. Det sker på P Scenen i Århus. Du kan allerede nu sikre dig din billet her på siden.

Nikolaj Stokholm ligger i spidsen som en af landets største komikere netop nu. Med sin skæve og legesyge komik, formår Stokkefar altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom vis. Hans verdenssyn gennem brillen er bare lige liiiidt sjovere end alle vores andres og når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af landets mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow Bøvl, der landede ham en nominering som Årets Komiker 2019.

Kasper Gross
Breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån. Kaster man et hurtigt blik på Kasper Gross’ emnevalg, er man tæt på at falde ned af stolen af bare kedsomhed. Tilsvarende forbavset bliver man, når man skraldgriner af hans ualmindeligt morsomme show, der på elegant vis spidder hverdagens absurditeter på en helt unik måde. Kasper Gross var i efteråret 2019 aktuel i den anmelderroste TV2 ZULU serie Minkavlerne, hvor han spillede en af hovedrollerne.

Der er 2 shows Lørdag d. 20. juni 2020 hhv. kl. 17:00 og 20:30

Billetter købes her:

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Lørdag) 20:30 - 21:30

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X