juni, 2020

fre19jun20:3021:30** UDSOLGT ** Comedy - NIKOLAJ STOKHOLM, RUBEN SØLTOFT & JAKOB THRANE 20.30-21.30 KategoriComedy

Event detaljer

** UDSOLGT ** – stadig billetter til showet kl 17

Oplev helt eksklusivt i Århus: NIKOLAJ STOKHOLM, RUBEN SØLTOFT & JAKOB THRANE !

Det bliver ikke større i dansk comedy, når Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft deler P Scenen i Århus den 19. juni ! Sammen med Jakob Thrane vil de to sparke comedy festen til uanede højder !

Nikolaj Stokholm ligger i spidsen som en af landets største komikere netop nu. Med sin skæve og legesyge komik, formår Stokkefar altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom vis. Hans verdenssyn gennem brillen er bare lige liiiidt sjovere end alle vores andres. og når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Ruben Søltoft er en af tidens mest unikke komikere ! Hans historier, som ofte tager udgangspunkt i hans eget liv, peppes op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Når du er selskab med Ruben, når du næsten ikke at grine færdig, før du får den næste joke serveret. Hans formidable evne til at formulere dagligdagsscenarier med maleriske beskrivelser, samt et overlegent talent for brug af både fysik og grimasser, giver en komisk totaloplevelse, som Ruben er både kendt og elsket for.

Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der har hittet med comedy-sangene ”Forfest” og ”Mindreværd” samt for sketches på YouTube. Ligesom han også har optrådt med sine egne one-man shows ”DU NÅ DUM JO” og ”En Grøn Sofa”.

Der er 2 shows Fredag d. 19. juni 2020 hhv. kl. 17:00 og 20:30

Billetter købes her:

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Fredag) 20:30 - 21:30

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X