maj, 2020

lør30maj18:1519:15Mads Langer - Tilbage på P Scenen 18.15-19.15 KategoriKoncert

Event detaljer

Han var den første i verden, der tog ’drive in’ koncertkonceptet til sig på P Scenen i Aarhus, og historien går i skrivende stund viralt i hele verden med artikler og interviews i bl.a. L.A. Times, New York Post, BBC, NME og Forbes Magazine. Nu er Mads Langer igen klar på Tangkrogen.

Selv er Mads Langer overvældet af den store interesse for den nye koncertform:

Der gik ikke lang tid, før nyheden om min drive in koncert havde nået nogle af de allerstørste medier i verden. Det er sjovt, og også lidt vildt, at tænke på hvor hurtigt det kan gå. Der bliver ved med at vælte interviews ind fra hele verden. Det er en kæmpe glæde for mig, at kunne være med til at sprede lidt solskin udover denne ellers meget specielle tid!’

VENDER KRISEN TIL ET EVENTYR
Coronakrisen afbrød Mads Langer midt i en igangværende koncertrække:

Jeg var midt i en omfattende Danmarks/Europa turné, da Coronakrisen satte en brat stopper for alle mine koncerter. Så det, at jeg alligevel kan komme rundt i Danmark og spille for mit publikum, er helt fantastisk. Jeg har helt fra start prøvet at være kreativ og vende krisen til et eventyr, siger Mads Langer.

Selvom der er en ’forrude’ imellem artisten og publikum, så kan ’drive in’ konceptet altså også noget helt særligt:

’drive in’ konceptet kan noget andet end de traditionelle koncerter. Jeg oplevede, at der faktisk blev skabt et ret intimt rum mellem mig og publikum, da jeg spillede min første ’drive in’ koncert. Det er som at spille for 4 mennesker – bare gange 500’ siger Mads Langer.

 

Koncerten i Aarhus præsenteres i samarbejde med Drive In Live og foregår på P Scenen Lørdag d. 30. maj kl 18.15

Billetsalget åbner onsdag d. 13. maj 2020 kl 10 herunder:

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Lørdag) 18:15 - 19:15

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X