maj, 2020

lør30maj21:1522:15Phlake - live på P Scenen 21.15-22.15 KategoriKoncert

Event detaljer

Danmarks største R&B-duo

Phlake indtog den danske R&B-scene med storm i 2015 og fløj på rekordtid ind på de danske hitlister med lytterhits som debutsinglen ’Pregnant’, ’Angel Zoo’ og ’The Rascal’. Lige siden har Albertslund-drengene Mads Bo og Jonathan Elkær vundet danskernes musikhjerter, spillet utallige af udsolgte koncert både i Danmark og i udlandet, og modtaget et hav af DMA-priser og anmelderroser for deres musik.
Nu indtager succesduoen for allerførste gang drive-in scenen, når de med ’DRIVE IN – LIVE’ lægger vejen forbi Tangkrogen i Aarhus. Publikum kan glæde sig til at skråle med på velkendte Phlake-hits og være de allerførste til at lytte med på uberørte sange fra Phlakes spritnye album T.I.D.OY.S, som netop er kvitteret med 6 flotte stjerner af Gaffa.

Phlake glæder sig til at vende tilbage til scenen og dele den unikke drive-in oplevelse med sit publikum:

“Vi glæder os til at komme ud og spille igen – særligt fordi vi lige har udgivet en ny plade, og det her er en sjov og anderledes mulighed! Vi har savnet vores band og publikummer. Udsigten til ikke at skulle spille har været ulidelig” siger Mads Bo. Jonathan Elkær tilføjer:

”Det her kommer måske kun til at ske én gang i vores liv, så det er spændende at være en del af en potentiel historisk begivenhed og vi glæder os helt vildt”.

Koncerten i Aarhus præsenteres i samarbejde med Drive In Live og foregår på P Scenen Lørdag d. 30. maj 2020 kl 21.15.

Billetsalget åbner torsdag 21. maj kl. 12.00 herunder:

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Lørdag) 21:15 - 22:15

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X