maj, 2020

lør16maj17:3018:45Comedy - Thomas Warberg, Andreas Bo, Brian Lykke Og Kasper Gross 17.30-18.45 KategoriComedy

Event detaljer

Der er lagt i ovnen til et comedy-brag når Thomas Warberg, Andreas Bo, Brian Lykke og Kasper Gross besøger P Scenen i Aarhus d. 16. maj 2020.

Kom og oplev 4 af landets skarpeste komikere på én og samme aften. Du kan allerede nu sikre dig din billet på www.pscenen.dk

Thomas Warberg har i efteråret 2019 været landet rundt med sit anmelderroste onemanshow Perfektion, overskud & andre lorteord, som han blandt andet lagde koncertsale ned med. Warberg har i de seneste år lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedyens sjæl: det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Andreas Bo er ikke kun en af landets sjoveste komikere, han er komikkens svar på en kamæleon. Andreas har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Brian Lykke skaber altid et afvekslende og energisk stand up show hvor han ikke er bleg for at gøre grin med sig selv. Der er garanti for uforudsigelig og grin når Brian bruger sit talent for at spotte karakterer til at skabe overraskende fortællinger og jokes. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.

Kasper Gross var i efteråret 2019 aktuel med den anmelderroste TV2 ZULU-serie ”Minkavlerne”, som han er manuskriptforfatter på samt spiller hovedrolle. Måske kender du ham også fra TV2s serie “Er vi der ikke snart?”, eller som fast opvarmer på Tobias Dybvads tour “Er det ikke dig fra Dybvad?”. Med sådan et CV er det heller ikke underligt at han i 2017 var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Showet præsenteres i samarbejde med Tajmer Booking og Spot Comedy.

BEMÆRK der er 2 shows hhv. kl 17.30 og 20.30

Billetter

KØB BILLET

Tidspunkt

(Lørdag) 17:30 - 18:45

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X