HVORDAN FOREGÅR DET?

Kort sagt er det helt normale arrangementer, som vi kender det fra før Covid-19. Det foregår live på scenen, mens I som publikum holder afstand til hinanden ved at sidde i bilerne. 

Billet

Du køber billet online. Billetterne købes pr. bil og er gældende for maks. 5 personer. Ved ankomst skal du have din billet klar, så vi hurtigt kan få alle gæster ind på pladsen. Du kan enten printe din billet eller vise den på telefonen.

Tidsplan for arrangementer

Pladsen åbner en time før arrangementet starter. Vores arrangementer vil ofte have en varighed på ca. 60-75 minutter. Når arrangementet er slut, rydder vi pladsen hurtigt med hjælp fra vores dygtige parkeringsvagter.

Zoner

Vi har på pladsen opstillet en scene, en hoved-skærm og to side-skærme, så alle kan følge med.

Zone A (Pk1) er tættest på scenen. Der vil i zone B (Pk2) kunne forekomme begrænset udsyn til scenen, men du får alligevel en god oplevelse vha. skærmene.

Du køber billet til en zone og får anvist en plads. P-vagterne guider dig, og vi fylder pladserne op fra ende til anden for effektiv logistik.

FM-frekvens

På pladsen får du oplyst hvilken FM-frekvens, vi sender lyden på. Du skal selv vide, hvordan man indstiller radioen i din bil. Det kan vi desværre ikke hjælpe med.

Høje biler

Maks. bil-højde i zone A (Pk1) er 1,7 m. Der er en højdebom, så du kun kan køre ind i dette område, hvis din bil er under 1,7 m. høj. Det er ikke tilladt holde i zone A med høje biler, da de vil spærre udsynet for de bagvedholdende.

Er din bil højere end 1,7 m., så køb billet til zone B (Pk2). Har du købt billet til zone A, selvom din bil er for høj, vil du uden refusion blive placeret i Zone B.

Meget høje biler og varevogne vil blive placeret bagerst på pladsen. Tjek din bils højde her: https://www.automobiledimension.com

Snacks og drikkevarer

Til de fleste af vores arrangementer kan man købe kaffe, sodavand, kildevand, alkoholfrie øl og snacks på pladsen.

Toiletforhold

Det er som udgangspunkt ikke muligt at komme på toilet, når du først er kommet ind på pladsen. Husk derfor at tømme blæren, inden du kører hjemmefra!

I nødstilfælde kan man, ved henvendelse til en parkeringsvagt, blive henvist til vores toiletfaciliteter. 

 

Ordensreglement:

  • Der må højst være 5 personer i bilen.
  • Alle skal blive i bilen under hele arrangementet.
  • Det er ikke tilladt at åbne sin bildør. Vinduerne må dog gerne rulles ned. 
  • Det anbefales kun at medbringe folk i bilen, som allerede er inkluderet i din smittecirkel.
  • Bilens motor skal slukkes efter parkering på anvist p-plads og må ikke tændes, før pladsen forlades.
  • Parkeringsvagterne har ret til at udvise dem, der ikke overholder ovenstående.

Gode råd:

  • VARMT TØJ: Da bilerne skal være slukkede, kan det godt blive koldt! Medbring derfor varmt tøj og tæpper.
  • BOOSTER: Har du en booster (ikke læskedrikken) men en starthjælp til biler, så tag den med i opladet stand. Der kan være biler, der ikke kan holde til 1,5 time med radioen tændt.
  • HUSK TÅLMODIGHEDEN: Dette event-format er ganske nyt for alle, der arrangerer det og alle de frivillige. Husk derfor tålmodigheden og den gode stemning overfor parkerings-vagterne og overfor hinanden. 

 

Har du flere spørgsmål, kan du finde yderligere oplysninger herunder:

Ofte stillede spørgsmål Ordensregler Find vej