maj, 2020

tors28maj18:0021:00AGF vs. Randers FC - Fælles Fodbold på P Scenen 18.00-21.00 KategoriUnderholdning

Event detaljer

BYENS SCENE FEJRER AT FODBOLDEN ER TILBAGE

Når vi møder Randers FC den 28. maj skal vi være sammen om fodbolden igen – men hver for sig. Og nu kan man også være det i bilen.

Gennem det meste af corona-krisen har århusianerne samlet sig i deres biler på Tangkrogen i Aarhus til store kulturelle oplevelser – oplevet gennem forruden.
Sammen med Ceres og Aarhus City Forening inviterer AGF nu til drive-in fodboldfest på Tangkrogen, når fodbolden genåbner i Danmark med lokalopgøret mod Randers FC den 28. maj.

Her byder byens store drive-in scene på underholdning, optakter og naturligvis selve kampen på storskærm. Dermed får livemusikken og komikken på byens scene følgeskab af en fodboldfest.

Arrangementet starter torsdag den 28. maj kl. 18, hvor vi begynder opvarmningen til kampen med et underholdende program præsenteret af Jøden, der blandt andet har sin nye AGF-sang med. På scenen kan man møde cheftræner David Nielsen, der præsenterer holdopstillingen, AGF-spillere, som ikke er aktuelle til kampen, musikalske overraskelser, samt meget andet spændende underholdning. Kl. 19 starter kampen, der kan opleves fra bilen direkte på storskærm.

– Under corona-krisen har århusianerne kunnet samle sig i deres biler på Tangkrogen, som derfor er blevet byens store scene i de her tider, der har samlet Aarhus om mange gode opleveser. Så vi er rigtig glade for, at vi nu – i et godt samarbejde med Aarhus City Forening og Ceres – også kan tilbyde en anderledes og spændende fodboldoplevelse på byens mest centrale scene, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Scenen på Tangkrogen – der kaldes P scenen – er etableret af det århusianske eventbureau Front of House og Aarhus City Forening. Her kan publikum nyde underholdning fra deres biler – i god og sikker afstand fra hinanden. Og konceptet tager naturligvis højde for myndighedskrav om smittebegrænsning og sikkerhed.

Fodboldarrangementet på Tangkrogen er åben for alle og koster 400 kr. pr bil. AGF har tilbudt billetter til alle vores sæsonkortholdere med 50 % rabat.

Da der er begrænset pladser, udbydes billetterne efter først-til-mølle-princippet. Pladsen åbner kl. 17 og alle biler skal være på plads kl. 18, hvor opvarmningen starter til kampen, der begynder kl. 19.

Køb billetter herunder:

Billetter

KØB BILLET

Tidspunkt

(Torsdag) 18:00 - 21:00

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X