maj, 2020

lør09maj16:0017:15** UDSOLGT ** Comedy: Warberg, Søltoft, Le Fêvre, Tang 16.00-17.15 KategoriComedy

Event detaljer

Der er lagt i ovnen til et comedy-brag når Thomas Warberg, Ruben Søltoft og Mark Le Fêvre besøger P Scenen i Aarhus.

Kom og oplev 3 af landets absolut bedste komikere på én og samme aften. Hver af dem har 25 minutter til at give den sit bedste skud, så du kan roligt forberede dig på en syndflod af snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy samlet på bare ét sted. Det bliver skarpt og helt igennem forrygende!

🎟🏃‍♂‍🏃‍♀‍ Du kan allerede nu sikre dig din billet på www.pscenen.dk

_ _ _ _

Toppen af dansk stand-up

Thomas Warberg har i efteråret 2019 været landet rundt med sit anmelderroste onemanshow Perfektion, overskud & andre lorteord, som han blandt andet lagde koncertsale ned med. Warberg har i de seneste år lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedyens sjæl: det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Ruben Søltoft og hans unikke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt siden han gjorde sin debut på den danske standup-scene. Den talentfulde og charmerende komiker har været rundt i landet med hele to onemanshows. Hans seneste show, Ting fra min mund, der solgt over 40.000 billetter og har trukket fulde huse over det meste af landet.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Han blev et landfænomen, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow Bøvl, der landede ham en nominering som Årets Komiker 2019.

Æsel: Simon Tang
Simon opvarmer for nogle af de helt store komikere her til lands. Han var et af “de nye håb” til Zulu Comedy Galla 2019 og fik 3.pladsen ved DM i Stand-Up 2018. Simon har derudover optrådt til ZULU Open Mic, Smukfest og Danmarks Største Fredagsbar.

_ _ _ _

_/_/ INFO _/_/

kl. 15.00 Pladsen åbnes
kl. 16:00 Stand-up m. Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre, Simon Tang
Stand-up showet slutter ca. kl. 17.15

🎟 Køb billetter herunder:

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Lørdag) 16:00 - 17:15

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X