maj, 2020

søn17maj16:0017:00KLASSISK SØNDAG MED LIVESTRINGS 16.00-17.00 KategoriKoncert

Event detaljer

Du har sikkert set dem i TV: Toppen af Poppen, X-Factor og Go’ Morgen Dk. De har arbejdet med verdensstjerner som Eminem, Michael Bublé, Lukas Graham, MØ, Rasmus Seebach og Søren Huss på såvel liveoptrædener som indspilninger.
LiveStrings’ musikere er alle klassisk uddannede fra musikkonservatorier rundt om i hele verden og arbejder også i nogle af landets største orkestre såsom Danmarks Radios Symfoniorkester og Copenhagen Phil.

LiveStrings bringer kammermusikken ind på nye scener og udbreder den til et nyt publikum gennem egne projekter og i tæt samarbejde med artister på tværs af grene. I 2018 udgav de album i eget navn ”Natsværmeri” sammen med Bent Fabricius-Bjerre hvorefter de spillede udsolgte koncertsale landet over.

Kvartetten har arbejdet tæt sammen med det prisvindende ensemble Mames Babegenush, og sammen med gruppens accordeonist Nicolai Kornerup har strygekvartetten fordybet sig i den ungarske og rumænske folkemusik. Blandet med ny klassisk musik og nordiske klange skrevet af Kornerup, har de skabt deres eget tonesprog – The Ardeal Project.

Til koncerten på P-Scenen bringer LiveStrings alle disse facetter med sig. Man kan derfor forvente et bredt program med klassiske værker, musik fra LiveStrings seneste udgivelse med Bent Fabricius-Bjerre samt Østeuropæisk folkemusik blandet med nordiske klange. Der kommer også nogle overraskelser fra den mere poppede verden – så det er lidt af en rejse man skal ud på sammen med de sprudlende musikere.

LiveStrings:
Andrea Gyarfas Brahe – violin
Karen Johanne Pedersen – violin
Sidsel Most – bratsch
Live Johansson – cello
Gæste musiker:
Nicolai Kornerup – accordeon & klaver

For mere info:
Hjemmeside: www.livestrings.dk,
Facebook: www.facebook/ livestrings
Instagram: @livestrings

Husk at “like” vores Facebook side, så I ikke går glip af i de kommende begivenheder.

Billetter købes her:

Billetter

Køb billet

Tidspunkt

(Søndag) 16:00 - 17:00

Lokation

Tangkrogen

Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus

X